Friday, March 25, 2011

Cerita Hari Ini...



Minggu lepas sangat2 la sebok sampai xde mase nak urus diri. And then ALHAMDULILLAH my final projek da selesai. Panel pon da terime saya punye tajuk.. hooreeeyy.. tahniah untuk saya n my group. Sangat2 penat jadik dak last sem nie. Macam ne nak g degree cam nie kalau diploma dah merengek2 cam dak kecik. Ok lets talk about cerite hari nie.

First saya ley tengok cite MARIMAR. Huhu da 2 days saya tak dapat tengok tau. Hari selasa aritu saya ad presentation final project, semalam lak saya ada taklimat tuk dak sem last. Satu hal bile da sem last, mcam2 aktiviti yg dibuat. Plak tu wajib hadir. Bg pelajar yg tak suke ponteng cam saya nie. Penakot la katekan.. Memang pergi la.

Pastu hari nie jugak, saya amek keputusan tuk habiskan hjung minggu nie kat dungun je. Tak balik umah. Boleh dikatakan tiap2 minggu saya balik umah. Bila da ad ank sdare nie. Rindu semacam jep buat cam anak sendiri pon ade. Hehe. Time nak balik uma jep hati da berbunge-bunge nak jumpa ank sedare. Tapi hari nie saya tebalkan hati tuk tak nak balik umah.
Ok lah nanti saya story banyak2 sal nie erk. Mate ni da mule membengkak kes tak cukup tido. Nantikan mengarut lak. K babai



Nie ad sket pic2 semasa persediaan dan selepas presentation.


nie la hasil kerja kiteorang
cantekkan??? perasan jep


                                  
                                             kami berempat selama 6 bulan

bukan barang kiteorang saje posing kat cinie

yang nie baru kiteorang punye konkrit

p/s: Nie jep gambar yg ade takot nak ambik sebelum present takot nanti kan gagal lak. huhu

No comments:

Post a Comment