Monday, March 28, 2011

dihantui no tak dikenali


Gggggggrrrr  ngn tensen skang nie. Da 2 kali da no hantu ni nek. Kalau kali mngkin la bleh cakap yg tersalah anta. Tapi nie da 2 kali da. Kalau anta mesej biase2 ok lah. Nie mesej nak anta kat makwe. Cam nie (PAGI AWK, SYANG AWK, RNDU AWK!T SY BLIK KTA JMPE EK) Ingatkan incik hafidzi yang duk hantui saya ngn beli no baru ganggu2 saya. Lagipon dulu da penah ganggu saya.Mane la tau nk uji saya lagi. Lagipun ayt mcm tu. Kiteorg ni da memang jao da. So suspek dye jelah yang ganggu saya.
 Tak de nak suspek owg len. Dapat mesej tu teros je anta text kat hafidzi ‘HAFIDZI YUSOFF NIE,AWK JANGAN MEN2 LA’. Text tak balas terus je coll, ‘awk jangan pure2 tido lah, awk anta mesej kat sy gune no baru kan??’ dengan suare yang mamai lg terus incik fidzie cakp ‘MANE ADE SAYA XMESEJ AWK PON’ abes tu sape mesej sy. Tak puas hati nie g forward mesej tu. 
Da tu kalu bukan incik hafidzie sape lg???. cian kat incik hafidzi saya tak bersalah pape sy teros terjah. Adoyaaiiiii sory sayang. Saya memang tak balas satu pon mesej yg di anta tu. Tak nak r pisang berbuah berpuluh2 ribu kali. Tak nak kepada double or triple. Tetap pada sowang je. 
Entry lepas sy da cakp ‘NO MORE LIAR BETWEEN US’ so sy nak tunaikan ap yang sy ckp. Saya da bagi da no hantu tu. Tapi dye just cakap mungkin member awk nak ganggu awk. Tp why u tak try col hantu tu. Tak tau lah saya nk cakp cmne kat hantu tu..

HARI HARI MAKAN SATAR,
MAKAN SATAR DENGAN AYU,
I DA ADE MY AVATAR,
MY AVATAR IS YOU.(MOHD HAFIDZI YUSOF) 

P/S: jangan ditipu oleh panggilan yang tak dikenali 

No comments:

Post a Comment