Tuesday, April 5, 2011

Berjimba bersama dak dka6s2

Da lame gak xupdate blog nie. Skarang buzy la sket. Dua minggu lagi da nak final da.Tup tap tup tap sedar tak sedar da 3 taon da saya duk kat PSMZA nie. Da nak abes da. InsyaALLAH lau pass  exam nie saya akan dapat la segulung diploma. ALHAMDULILLAH mintak2 dapat la yep. Heee.

Haaa hari nie saya ad aktiviti tau. Dak kelas buat jamuan perpisahan kami. baru jep minggu lepas our PA(Penasihat AKADEMIK) yang rancang tup2 ary ni da jadi da. Tapi aper yang boleh saya cakp everything is best. Saya suke hari n akan kenang sampai bile2. Coz it my first time. 2taon lepas da buat da. Tapi saya tak dapat sebok nak g dating ngan mr.avatar. time tu lak dye baru blik dari peneng so aper lagik. Cepat2 amek peluang la. So tak terpegi la.

Aper yang bez arynie sporthing gak dak2 kelas saya nie erk.Coz tadi ader men2 tkar hadiah n men kotak beracun. Saya kene denda wat gaya watak k.limah lam citer hantu k.limah nyanyi lagu injit injit semut. Hadoiiii tak per la da last kan. Buat gak la. Tapi ader lagi yang teruk dari saya tau. Yang kene pelok pokok say I LOVE YOU kat pokok. Yang kene tiru gaya Ketua Jabatan lah. Tiru gaya cik garang kami Cik FarahWahida. Pn. Du memang porting r bab kate org ganu.



Gambar tak dan nak kutip lagi. Nanti da sampai stock saya upload. Saya xde kamera. Pakai henset pon cap ayam. heeee. Malang betoi nasib nie.

Gamba da buleh upload da
haa nie Pn.Duliana n ketua kelas
akram name dye. 
yang nie lak penolong kelas
hasmiah namenyer.
penolong xboleh harap
nie ourchairman dye la yang uruskan semua
name dye yusri. yg sblah dye aten
nie cameraman kami azman name nyer
bile da giler gambo gini la jadi nyer.
suker sangat dapat hadiah.
sebelah kiri nie pelakon citer Merong Mahawangsa :)


chow dulu 
P/S: esok nak p Bukit Besi lak..hehehe

No comments:

Post a Comment