Wednesday, May 25, 2011

we meet again..

assalamualaikum..

sejak kebelakangan ni im not in right mood. tahap kemalasan bersarang bukan je bersarang ciap buat rumah banglo lagi dalam diri nie nak update blog. sampai satu idea pon tak terkeluar. hari- hari pegi jalan-jalan tapi nothing can i say. when bile tangan n kepala said malas nak menaip n malas nak pikir lah,, memang ko pemalas yep.. hahaha..

nie juz nk cerite benda yang dah lapuk yang dah berlaku seminggu yang lepas. minggu lepas saya pegi kemaman. nak p jengok mr avatar kat kemaman. camne tah makin melidi or makin membulat. haha.. selepas satu jam perjalanan akhirnye ketemu jugak ngan mr.avatar. dari jao dah nampak.. senyum kambing dye tuh. bukan setakat dye jep,belum sampai kemaman saya dh senyum kerang. ye r nak jumpe my sunshine. sape tak happy kan.

first-first kiteorang g lepak pantai.. berjemur cam mat salleh.. haha.. amik sinaran cahaya pagi. vitamin e. haha sambil duk situ kiteorang duk sebok mikir tengahari nanti nak makan kat mane. dah decide kiteorang gerak g yellowtown kemaman tuh. terus tuju pizza hut. perot pun dah lapar..




awat cam xlalu ja nak makan



bile perot dah kenyang kami ke pantai balik. kami ni kaki pantai kat kemaman lak banyak pantai setiap pantai la kami singgah.. hehe .




kami suke jalan-jalan meletihkan kaki.. hehe somtime kami leh jadi cam budak-budak melompat sane cini.

awak thanks sudi temankan saya bile saya cakap nk g citu nk g cini. awak always jage saya.
awak always amek berat tentang saya. thanks wak.
hari nie awak dh g peneng. hati-hati wak bile duk sane.
awak jge diri baek. i always love u.
saya sayang awak sangat2.. 

entry saya kali nie agak jiwang tp memang slalunye jiwang kot.. hehe..
jumpe lagi sayang.. daa

No comments:

Post a Comment