Tuesday, July 5, 2011

Everything

salam..

sejak dah jadi maid nie..malas pulak nak menghupdate blog..sometime asyik duk singgah blog org ..duk bace kisah menarik blogger-blogger.but i have no idea to bebel-bebel at my blog.. bangun pun matahri dah tercacak kat kepale cam ne otak tak lembab.hehe..bangun makan tak gosok gigi.basuh muke pon tak..euuuwww anak sapelah nie..siyes statement ni tipu..haha..

dua bulan dah jadi penganggur nak keje.my sister tak kasi wehh..nasib my abah baek hati bagi sy gaji 300enget every month becoz jadi maid kat umah. buat umah jadi putih berseri bak mutiara .haha..putih berseri sampai pukul 11pagi.. bile dua orang puteri bangun umah dah hancus disepahkan dengan mainan-mainan dyeorg.. sampai nak jalan pom kne bukak mata besau-besau supaya tidak terpijak mainan-mainan yang ada muncung tajam..
hah nie anak2 sedare saya yang tersangat2 lah nakal..tapi always make smile dengan telatah dyeorang..
insyirah n damia but our family juz col kakak n adik..


tak tau nak decide camne skarang.nak kate bosan+boring tak jugak coz ada penyeri anak2 sedare yang tersangat2 nakal nih.. tapi mungkin bile dah balik kampung nih..tak der frend tuk di ajak talk-talk, nek motor round kampung sambil cakap kuat-kuat..kalau boleh nak sume org dengar even tengah mengumpat sekalipon..haha..tak ade orang yang boleh saya ajak tuk teman pergi beli ikan.tak de orang yang boleh sy ajak merempit pergi mall.cik zie kawan i dari kecik sampai besor.cik zie i miss u..and you know what sebelum cik zie pergi tempat study dye kiteorang buat gile-gile dengan buat photoshoot kat lalang and rumput kat kebun mak dye..sampai kene gigit kat kutu babi.. dari kecik sampai la besar kiteorang berdua always buat keje gile.men lumpur yang ad lintah.i miss that moment..and now i was 21..walaupun dulu kiteorang selalu gaduh ak cubit kau kau cubit aku.tapi bile kau xder ak rindu wehh..bosan duk terperap kat umah..


dan sekarang i miss someone yang selalu ade dekat ngan saya..walaupun my avatar nie jauh kat peneng i still rase dekat coz dulu always berfesbuk,skype,col. tapi sekarang susah dah bile dah start keje.. col pon jarang-jarang..i realy miss u la..saya rindu nak tengok awak,saya rindu nak makan ngan awak,awak selalu jep abeskan makanan saya bile saya tak habis makan.saya rindu nak tengok muke innocent awak.saya rindu nak tengok muka garang awak bile marah saya, saya rindu muka awak yang terpaksa layan saya bile i say i want something.saya rindu nak suh awak tolong belikan makanan tuk saya.saya rindu nak paksa awak jumpa saya.saya rindu nak tengok awak makan kopok sambil bunyi kruk2.saya rindu nak belikan awk coklat.saya rindu nak pegi pantai ngn awak sambil neting2 atas pasir.saya rindu nak suh awak amek gambo saya.saya rindu nak sepak2 kaki awak.saya rindu nak tarik rambut dn kusutkn rambut awk yang dah memang serabut,saya rindu nk dere awk bwk saya jalan2 sampai saya nk balik.awak saya rindu awk,xde org nk teman sy tengok wayang cite hary potter nnti.bile awk nk blik sy nk suh awak teman sy g bundle hari tu sy dh teman awk sekarang awk pulak kne teman saya,becoz awk yg tarik sy minat bundle.hehe ilvumhy..

siyes im lonely without u..

ok that all 4 today..
wssalam