Tuesday, September 6, 2011

MALAS WEYY..

ASSALAMUALAIKUM....

Sebelum tu saya nak ucapkan..Selamat hari raya maaf zahir batin, kepada blogger sekalian. saya nak mintak maaf seandainye sepanjang saya ada buat korang marah ngan entry saya. kata-kata saya. saya mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki.

Blog nie dah lame tak di update. Akhir-akhir nie tangan malas nak menaip, mata malas nak memandang, kaki malas nak bergerak, lemak-lemak kat badan pon makin aktif je berkumpul. Macam-macam cerita nak tulis dalam nih. Bile bukak laptop jer. Mule lah pikiran kosong. campur plak dengan line berudband yang cam siput. Sakit hati..Satu lagi cabel phone ilang la. gambar-gambar sume kat dalam phone. tu yang malas bebenor saya nak berblog.

Skang jumpe da cabel phone tuh. pah nie nak jadi org rajin hupdate blog.hehe. tugas jadi pembantu umah nie penat la jgak. tapi ngan elaun bulan-bulan yang saya dapat dari abah. boleh la saya sakan bershopping.

Cakap banyak pon bukan ad org bace pon blog buruk nih kan.
SELAMAT HARI RAYA tau blogger sekalian


No comments:

Post a Comment